Novi Renault Trafic ima glavnu ulogu u remakeu „KNIGHT RIDERA”

• Dok prvi primjerci novog Renaulta Trafic počinju napuštati tvornice i kreću prema salonima zastupnika Renault je na internetu započeo s neobičnom kampanjom za svoje najnovije dostavno vozilo.
• Za tu je priliku snimljen remake uvodne špice kultne televizijske serije „Knight Rider” i objavljen na Renaultovu kanalu internetske stranice YouTube.
• Kratak film prikazuje suvremenu inačicu klasičnog para – viteza i njegova vjernog konja – i time odaje počast poduzetnicima, obrtnicima i trgovcima kao svakidašnjim junacima današnjice.

Kao uvod u početak prodaje novog Trafica, velike Renaultove uspješnice dosad prodane u 1,6 milijuna primjeraka, marka je u suradnji s agencijom We Are Social na internetu objavila kratak film, remake uvodne špice poznate televizijske serije „Knight Rider” (ponegdje poznate i pod nazivom „K2000”). Ta je serija prikazivala pustolovine Michaela Knighta, junaka današnjice u službi humanitarne organizacije i njegova automobila opremljenog računalom s umjetnom inteligencijom.

 

U Renaultovom kratkom filmu naziva Trafic Rider, koji možete pogledati na internetskoj stranici YouTube, novo Renaultovo dostavno vozilo preuzima ulogu automobila K.I.T.T., a Michaela Knighta zamijenio je junak današnjice Michael Craftsman. Svrha filma je na kreativan i neobičan način prikazati poseban odnos između obrtnika odnosno poduzetnika i njihovih suradnika na četiri kotača, te prikazati mogućnosti lakih gospodarskih vozila marke Renault.

 

Caroline Mechai, direktorica Renaulta za oglašavanje i medije, izjavila je:
„Ta originalna ideja jedinstvena je za Renaultova laka gospodarska vozila. Njezina je glavna namjena naglasiti dinamičan izgled modela Trafic, te ga istodobno približiti širem krugu kupaca nego što su profesionalni korisnici takvih vozila.”

 

Sandrine Plasseraud, glavna direktorica agencije We Are Social, izjavila je:
„S Renaultom surađujemo već nekoliko godina, uglavnom u Francuskoj, a odnedavno i na globalnoj razini. Ovom smo kampanjom pokazali svoju kreativnost i sposobnost razvijanja novih zamisli, a istodobno smo ostali usredotočeni na tradiciju marke koja je s jedne strane inovativna, a s druge strane snažno integrirana u svakodnevni život svojih kupaca.”

Vaše mišljenje nam je važno. Jest li već ocjenili naše novosti?


1 Zvjezdica2 Zvjezdice3 Zvjezdice4 Zvjezdice5 Zvjezdica (Bez ocjena)
Loading...