Renault nagrađuje najbolje koncesionare – Fornix iz Osijeka je Hrvatski koncesionar godine

Više od dvije tisuće koncesionara grupe Renault iz 35 zemalja sudjelovalo je 2014. u natjecanju za koncesionara godine. Jérôme Stoll, glavni direktor za konkurentnost i komercijalni direktor Grupe, pozvao je 10. travnja 100 najboljih na svečanost dodjele nagrade. Među najboljima je i g. Zlatko Andrić, direktor koncesije Fornix u Osijeku.

Fotografija: Direktor Fornixa Zlatko Andrić (drugi s desna) i komercijalni direktor Grupe Renault Jérôme Stoll (u sredini) s pobjednicima iz drugih država.

Fotografija: Direktor Fornixa Zlatko Andrić (drugi s desna) i komercijalni direktor Grupe Renault Jérôme Stoll (u sredini) s pobjednicima iz drugih država.

Svake se godine na natjecanju za koncesionara godine dodjeljuju nagrade za najbolje koncesionare Grupe na temelju:

•  prodaje novih vozila, rezervnih dijelova, dodatne opreme i ugovora o održavanju,
•  profitabilnosti,
• 
kvalitete usluga prodaje i post-prodaje.

Svečanost dodjele nagrade za 96 najboljih koncesionara za 2014. godinu održana je 10. travnja u Renaultovu Tehnocentru nadomak Pariza. Tom je prigodom Jérôme Stoll, glavni direktor za konkurentnost i komercijalni direktor Grupe, pohvalio predanost i profesionalnost najboljih koncesionara mreže Renault. Naglasio je važnost mreže u prenošenju vrijednosti marke, proizvoda i usluga Grupe prema kupcima te njezinu ključnu ulogu u zadovoljstvu kupaca i izgradnji povjerenja.

Za još učinkovitije ispunjavanje očekivanja kupaca, kako na digitalnim platformama, tako i u prodajno-servisnoj mreži, Renault ubrzava razvoj svojeg novog koncepta izložbenih salona. Saloni pokrenuti 2013. godine, tzv. Renault Stores, postoje već kod 1 200 koncesionara diljem svijeta.

„Naš zajednički uspjeh proizvođača i mreže ovisi o kvaliteti usluge koju nudimo svojim kupcima. Ako ne uspijemo osigurati njihovo zadovoljstvo, oni će se okrenuti konkurenciji. Naši uloženi napori da na tržište stavimo lijepe, privlačne proizvode postat će uzaludni”, izjavio je Jérôme Stoll, glavni direktor za konkurentnost i komercijalni direktor Grupe Renault.

Vaše mišljenje nam je važno. Jest li već ocjenili naše novosti?


1 Zvjezdica2 Zvjezdice3 Zvjezdice4 Zvjezdice5 Zvjezdica (1 ocjena, prosječno: 1.00 out of 5)
Loading...