TALISMAN – Renaultova nova limuzina odlikuje se stilom i pravim vozačkim užitkom

Renault s ponosom predstavlja svoju novu kompaktnu limuzinu.

Njezin klasičan i luksuzan stil cijenjen je među kupcima iz segmenta D. No, ta limuzina sugestivnog imena TALISMAN ne slijedi pravila i u segment donosi novu dimenziju udobnosti i užitka u vožnji.

00085128_news

Renault Talisman na jedinstven način objedinjuje sljedeće elemente:

upečatljiv dizajn: zahvaljujući izduženim i elegantnim linijama,
prostranu i ugodnu kabinu: mnogo prostora za sve putnike, najbolja prednja sjedala u segmentu i prtljažnik dojmljivog obujma od 608 dm³ (norma VDA),
inovacije u službi udobnosti: digitalni prikaz instrumentne ploče na ekranu dijagonale 7 inča, sustav R-Link2 s ekranom dijagonale 8,7 inča, head-up zaslon u boji, audiosustav BOSE Surround Sound i sustav za parkiranje slobodnih ruku,
Inovacije za vrhunski užitak u vožnji: tehnologija Multi-Sense koja se prilagođava raspoloženju vozača. Talisman je jedina limuzina u segmentu D koja spaja sustav upravljanja četirima kotačima 4Control® s prilagodljivim ovjesom, zahvaljujući čemu nudi jedinstvene vozne osobine, sigurno, dinamično i okretno upravljanje te iznimnu udobnost.

Sve te inovacije Talisman čine iznimnom limuzinom koja će kupce privući ne samo dizajnom nego i ugodnošću koju nudi i vozaču i putnicima.

Kvaliteta proizvodnje i precizna završna obrada, koja se ponajprije očituje u jarkim i sjajnim bojama, u Talismanu se odražavaju u svakom detalju.

Smanjeni troškovi uporabe te manja potrošnja goriva i emisije CO2 dodatne su prednosti modela Talisman.

Renault Talisman imat će važnu ulogu u obnovi i unaprjeđenju Renaultove ponude modela visoke klase te će se proizvoditi u Renaultovoj tvornici u Douaiju.

Nakon predstavljanja za medije 6. srpnja 2015. Renault Talisman i njegova karavanska izvedba koja preuzima sve odlike limuzine bit će predstavljeni na ovogodišnjem Salonu automobila u Frankfurtu, koji svoja vrata posjetiteljima otvara 17. rujna.

Renaultova nova kompaktna limuzina u prodaju diljem Europe kreće krajem godine.

Ime koje odražava karakteristike Renaultove limuzine

Renault za svoje modele odabire imena koja simboliziraju njihov stil i karakter na svim tržištima.

U skladu s tom tradicijom, Talisman nosi karizmatično ime koje budi osjećaje zaštite i snage. Riječ Talisman jednostavno se izgovara i razumljiva je diljem svijeta.

Trosložna riječ lako i prirodno silazi s jezika, ali ističe snažan stav modela i energiju kojom zrači. Kombinacija robusnih, profinjenih linija i inovativnih tehnologija odražava zaštitnički duh i sigurnost.

Zahvaljujući doživljaju koji pobuđuje osjetila, Talisman donosi intenzivan užitak vožnje.

Saznajte više (PDF)

Vaše mišljenje nam je važno. Jest li već ocjenili naše novosti?


1 Zvjezdica2 Zvjezdice3 Zvjezdice4 Zvjezdice5 Zvjezdica (Bez ocjena)
Loading...