Frankfurtski salon automobila 2015.

Renaultova proizvodna ofenziva nastavlja se uvođenjem novog Méganea i Talismana Grandtour.

Nakon predstavljanja čak pet  novih vozila u prvoj polovici 2015. Renault nastavlja proizvodnu ofenzivu. Novi Mégane i Talisman posljednje su prinove dinamičnog pomlađivanja i obnove Renaultove palete proizvoda.

Renault predstavlja novi Mégane

Novi Mégane u iznimno konkurentnom segmentu kompaktnih automobila isticat će se dinamičnim dizajnom i brojnim tehnologijama preuzetim iz viših segmenata:

  •  dinamičan vanjski izgled koji krase upečatljivi prednji i stražnji svjetlosni potpisi te pomno uređena unutrašnjost nadahnuta kokpitima zrakoplova.
  • Tehnologije preuzete iz viših segmenata poznate su iz novog Espacea i Talismana: Multi-Sense, head-up zaslon u boji, 8,7-inčni okomiti ekran sustava R-Link 2 i cijeli niz sustava za pomoć u vožnji.
  • Ekskluzivna izvedba GT osmišljena u suradnji sa stručnjacima odjela Renault Sport, dostupna od lansiranja. Opremljen je sustavom 4Control, prvim sustavom ove vrste ugrađenim u neki automobil segmenta C, i ovjesom koji su posebno ugodili inženjeri odjela Renault Sport. Poseban dizajn unutrašnjosti i vanjskog izgleda s prepoznatljivim elementima odjela Renault Sport.

Početak prodaje novog Méganea najavljen je za prvu polovicu 2016. uz široku paletu motora koja će ispuniti svačije potrebe.

Renault predstavlja karavansku inačicu modela Talisman

Renaultov novi veliki karavan spaja elegantne linije s prepoznatljivim stavom. Na tržištu će biti dostupan od prve polovice 2016. Pridružit će se limuzinskoj izvedbi Talismana predstavljenoj u srpnju, koja će se u prodaji naći već krajem ove godine.

Talisman Grandtour nudi:

  • obujam prtljažnika od gotovo 1700 dm3 (prema normi VDA).
  • neusporediv užitak u vožnji zahvaljujući sustavu 4Control u kombinaciji s podesivim ovjesom i sustavu Multi-Sense koji se prilagođava željama vozača.
  • Prostrana unutrašnjost i iznimna udobnost prednjih sjedala – opremljenih funkcijom prozračivanja – među najboljima u klasi Talismana Grandtour.
  • Multimedijski sustav R-Link 2, audiosustav BOSE® Surround Sound te bogata ponuda sustava za pomoć u vožnji i opreme koja će vožnju učiniti udobnijom.

 

Pročitajte više (PDF)

 

Vaše mišljenje nam je važno. Jest li već ocjenili naše novosti?


1 Zvjezdica2 Zvjezdice3 Zvjezdice4 Zvjezdice5 Zvjezdica (Bez ocjena)
Loading...