Renault Nissan Adriatic napunio je 40 školskih torbi priborom

Zaposlenici društva Renault Nissan Adriatic u Ljubljani, Zagrebu i Beogradu u kolovozu su prikupljali školski pribor. Namijenjen je onoj djeci koja krajem ljeta sa svojim roditeljima zabrinuto gledaju u prazne torbe jer nažalost nemaju dovoljno novaca da bi ih napunili.

Zaposlenici su u mjesec dana kupili i prikupili različit pribor, poput bilježnica, bojica i olovaka, ravnala, šestara itd. za 40 školskih torbi.

img_4519

U suradnji s Crvenim križem Slovenija taj je pribor ravnopravno podijeljen Crvenom križu u Sloveniji, Hrvatskoj i Srbiji. Zaposlenici društva Renault Nissan Adriatic u novoj školskoj godini primateljima i svim drugim školarcima žele pregršt novog znanja, a prije svega veselja.

Renata Brunskole, glavna tajnica Crvenog križa Slovenija, zaposlenicima je iskreno zahvalila u svoje ime i u ime djece koja će zahvaljujući darovanom školskom priboru bezbrižnije provoditi školske dane.

Crveni križ Slovenija brojnim programima ističe da djeca zavrjeđuju sve poštovanje i prihvaćanje. Sva djeca imaju pravo biti bezbrižna i želimo da sva djeca na najopušteniji način provode svoje dane. Zato je vrlo važna činjenica da Crveni križ Slovenija djeci iz socijalno ugroženih okolina osigurava školske potrepštine i da donatori u tome sudjeluju.

Vaše mišljenje nam je važno. Jest li već ocjenili naše novosti?


1 Zvjezdica2 Zvjezdice3 Zvjezdice4 Zvjezdice5 Zvjezdica (Bez ocjena)
Loading...