Renault nastavlja proizvodnu ofenzivu europskom premijerom novog Koleosa i Koleosa INITIALE PARIS

Predstavljen u Kini, na Pekinškom salonu automobila u travnju 2016., novi KOLEOS zaokružuje Renaultovu ponudu vrhunskih modela spajanjem robusnog izgleda SUV-a s elegantnom profinjenošću velike limuzine. Ovaj pravi SUV segmenta D odlikuju sve kvalitete koje se očekuju od automobila ove klase i dodaje im glasovitu Renaultovu stručnost u području udobnosti i praktičnosti. Renault je odabrao Pariški salon automobila za predstavljanje novog Koleosa Initiale Paris, luksuzne inačice modela čija će prodaja na većini europskih tržišta početi istovremeno s ostalim razinama opreme, u proljeće 2017.

novi_koleos

„Potpisom INITIALE PARIS novi se KOLEOS nameće kao jedan od najluksuznijih Renaultovih modela. Donosi najveću Renaultovu udobnost i razinu usluge i pritom zadržava urođene Koleosove kvalitete robusnosti i praktičnosti.“ – Philippe Brunet – direktor razvoja proizvoda segmenta D/E

Ekskluzivan dizajn i oprema

Nakon Espacea, Talismana i Clija, i novi je Koleos dobio potpis Initiale Paris, koji je sinonim onoga najboljeg što Renault nudi u područjima udobnosti i opremljenosti. Novi Koleos Initiale Paris iznimno je bogato opremljen i zasigurno će privući poglede ekskluzivnom crnom bojom Améthyste s ljubičastim odsjajem, a putnici će uživati i u jedinstvenom dizajnu unutrašnjosti i ozračju.

 

PROČITAJTE VIŠE

 

Vaše mišljenje nam je važno. Jest li već ocjenili naše novosti?


1 Zvjezdica2 Zvjezdice3 Zvjezdice4 Zvjezdice5 Zvjezdica (Bez ocjena)
Loading...