ZOE postavlja novi rekordni domet od 400 km na posve električni pogon (prema ciklusu NEDC), dostupan već sad

Renault je predstavio novu bateriju Z.E.40 za ZOE. Vlasnici modela ZOE mogu uživati u brojnim novim povezanim uslugama i novoj opremi. Knjige narudžbi za novi ZOE sada su otvorene. Novi ZOE pokretan novom baterijom Z.E. proizvodi se u Renaultovoj tvornici u Flinsu u Francuskoj. Isporuke počinju do kraja ove godine.

zoe_z_novim_akumulatorjem

„Renault je modelom ZOE s dometom od 400 km prema ciklusu NEDC svijetu električnih vozila dao novu dimenziju. Riječ je o pravoj revoluciji u svijetu električnih automobila koja donosi domet kojim će svaki vozač biti zadovoljan.“ – Eric Feunteun – Direktor odjela električnih vozila

ZOE pokretan novom baterijom Z.E. 40; najveći domet među serijskim automobilima na električni pogon 

Dvostruko veći domet za još dulja putovanja

Kao pionir posve električne mobilnosti i vodeći proizvođač električnih vozila, Renault je pojačao svoj program inovacija i implementaciju strategije Z.E. (Zero Emissions (1)).

Pokretan novom baterijom Z.E. 40, Renault ZOE ostvaruje rekordni domet od 400 km prema normi NEDC, što je dvostruko više od udaljenosti koju je aktualni model ostvarivao kad je predstavljen.

Nova baterija Z.E. 40 u stvarnim uvjetima u vožnji gradom ili naseljima ima domet od 300 km(2).

 

PROČITAJTE VIŠE

 

(1) Nula emisija u vožnji: bez emisija CO2 ili emisija drugih zagađivača zraka u vožnji, u skladu s ciklusom NEDC (ne uključujući potrošne dijelove).

(2) Navedeni domet odnosi se na modele ZOE pokretane standardnim motorom R75/90 snage 75 odnosno 90 KS.

Napomena: Motor R75/90 prije je nosio naziv R240. Broj u nazivu ovog motora sada se odnosi na snagu, umjesto na domet prema ciklusu NEDC, kao što je bilo prije. Motor R90 dostupan je u svim inačicama modela ZOE, s iznimkom osnovne verzije za francusko tržište koju pokreće motor R75.

Vaše mišljenje nam je važno. Jest li već ocjenili naše novosti?


1 Zvjezdica2 Zvjezdice3 Zvjezdice4 Zvjezdice5 Zvjezdica (1 ocjena, prosječno: 5.00 out of 5)
Loading...