Tereza Kesovija očarala publiku u Tolminu

Dolazak na pozornicu u stilu prave zvijezde

Dalmatinska zvijezda Tereza Kesovija dovezla se na koncert u Tolminu u jedinstvenom stilu – u udobnosti novog Renaulta ESPACE prepunog intuitivnih tehnologija s pomoću kojih se vozilo u potpunosti prilagođava svojim putnicima. Na poziv društava Renault Nissan Slovenija i GoOpti prepustila se opuštenoj vožnji koju omogućuje multisenzorna tehnologija, od Zagreba do mjesta održavanja koncerta u Tolminu, gdje je u sklopu predstavljanja novog albuma Oči duše u potpunosti očarala publiku.

Prijevoz zvijezde i njezine pratnje organizirala su društva Renault Nissan Slovenija i GoOpti koja u listopadu klijentima društva GoOpti nude posebno iskustvo prestižnih vozila Renault TALISMAN i Renault ESPACE. U Sloveniji strankama pružaju uslugu bezbrižnog i udobnog prijevoza u poslovnim vozilima prilagođenim potrebama pojedinaca.

„Renault TALISMAN i Renault ESPACE osiguravaju pravi doživljaj za sva osjetila. Tehnologija MULTI – SENSE® omogućuje prilagodbu vozila putnicima te im tako pruža potpuno novu dimenziju užitka u vožnji. Iznimno nas raduje činjenica da smo takav doživljaj mogli priuštiti i legendarnoj Terezi Kesoviji i njezinoj pratnji,” izjavio je Matjaž Križnar, direktor prodaje velikim kupcima u društvu Renault Adriatic koji hvali suradnju s društvom GoOpti i jedinstveno iskustvo suradnje s Terezom Kesovijom.

Tereza Kesovija u svojoj je bogatoj glazbenoj karijeri imala mnogobrojne hitove kao što su „Prijatelji stari, gdje ste”, „Nono, dobri moj nono”, „Nježne strune mandoline”, „Sviraj mi sviraj”, „Na stradunu” i mnoge druge. U kino dvorani u Tolminu legendarna je glazbenica uz svoje stare uspješnice izvela i nekoliko pjesama s novog albuma Oči duše.

„Oči duše” prvi je Terezin studijski album od 2007. te ga bez sumnje možemo nazvati prvorazrednim izdanjem na koje se isplatilo čekati toliko godina. Nakon 55 godina karijere još uvijek je zaista lijepo čuti da najljepši ženski vokal s prostora bivše zajedničke države još uvijek ima toliko toga za ispričati svojim „očima duše”.

(Fotografija: Marin Tomas)

Vaše mišljenje nam je važno. Jest li već ocjenili naše novosti?


1 Zvjezdica2 Zvjezdice3 Zvjezdice4 Zvjezdice5 Zvjezdica (Bez ocjena)
Loading...