Novi MEGANE GrandCoupé

Dinamičan izgled i luksuzniji materijali za Renaultovu novu limuzinu

Obitelj modela MEGANE bogatija je za još jednog člana – MEGANE GrandCoupé s četiri vrata. Ta izvedba upotpunjuje Renaultovu ponudu automobila C-segmenta i jača Renaultov položaj na tržištima* na kojima kupci u potrazi za udobnim i prostranim vozilom koje odražava njihov status odabiru kompaktne limuzine.

megane-grandcoupe

Novi MEGANE GrandCoupé proizvodi se u Renaultovoj tvornici u Bursi u Turskoj i spreman je za početak prodaje u 30 zemalja, čime pridonosi globalnom rastu marke i obogaćuje Renaultovu ponudu.

Konstruiran na Renaultovoj platformi CMF C/D, novi MEGANE GrandCoupé osmišljen je, dizajniran i razvijen paralelno s novim MEGANEOM, čija je prodaja počela početkom 2016. To znači da je opremljen jednakim sustavima i tehnologijom te da ga pokreću jednaki motori kao i peterovratnu izvedbu, a pritom se odlikuje rekordno prostranom unutrašnjošću u klasi i prtljažnikom obujma 550 dm3 po VDA.

Dinamičnim dizajnom i opremom preuzetom iz višeg segmenta novi MEGANE GrandCoupé predstavlja pravi iskorak u premium segment, što ga čini mjerilom segmenta kompaktnih limuzina.

 

PROČITAJTE VIŠE (PDF)

Vaše mišljenje nam je važno. Jest li već ocjenili naše novosti?


1 Zvjezdica2 Zvjezdice3 Zvjezdice4 Zvjezdice5 Zvjezdica (3 ocjena, prosječno: 5.00 out of 5)
Loading...