Novi Captur još je privlačniji

  • Renaultov osvježeni Captur bit će predstavljen 7. ožujka na Međunarodnom salonu automobila u Ženevi.
  • Najprodavaniji gradski crossover još je privlačniji zahvaljujući svjetlosnom potpisu u obliku slova C, novim bojama karoserije i staklenom krovu.
  • Obnovljenu, kvalitetniju unutrašnjost i novu izvedbu Captura možete otkriti na Renaultovom izložbenom prostoru u Ženevi.

Renault_87748_global_en

Obnovljeni Captur svoje će novo ruho pokazati 7. ožujka na salonu automobila u Ženevi. Osvježeni vanjski izgled, obnovljena unutrašnjost i uvođenje nove razine opreme, najprodavanijem će crossoveru B-segmenta u Europi (215.670 primjeraka 2016.) pomoći zadržati vodeći položaj na tržištu.

 

Još više mogućnosti personalizacije

Captur zadržava ključne odlike koje su prethodniku donijele uspjeh, uključujući i dvobojnu karoseriju. Mogućnosti personalizacije sad su još veće zahvaljujući dvjema novim bojama karoserije, narančastom Atacama, plavom Ocean te novom platinasto srebrnom bojom krova. Kupcima je na raspolaganju više od 30 kombinacija uređenja.

Novi Captur dostupan je i u šest različitih paketa uređenja unutrašnjosti u sljedećim bojama: boji bjelokosti, plavoj Ocean, smeđoj Caramel, crvenoj, matiranom ili patiniranom kromu. Za uređenje vanjskog izgleda dostupno je pet boja: boja bjelokosti, plava Ocean, smeđa Cappuccino, crvena i narančasta Atacama (za ukrasne poklopce vijaka naplataka i bočne zaštitne letvice).

 

Svjetlosni pečat u skladu s identitetom marke

Novi je Captur, kao i ostali najnoviji Renaultovi modeli, dostupan i s LED prednjim svjetlima Pure Vision (ovisno o inačici). Ta tehnologija povećava privlačnost automobila, a zahvaljujući većoj učinkovitosti, i sigurnost. Dnevna svjetla u obliku slova C smještena su u donjem dijelu odbojnika i čine prepoznatljiv svjetlosni potpis marke Renault. Svjetlosni potpis marke vidljiv i danju i noću nalazi se i u stražnjim svjetlima.

 

Nepogrešiv izgled crossovera

Captur je redizajniran kako bi se izgledom približio većem bratu Kadjaru. Prednja maska sad je u skladu s ostalim Renaultovim crossoverima, prije svega zahvaljujući kromiranoj letvici. Ispod prednjeg i stražnjeg odbojnika nalazi se zaštita podvozja koja ističe njegov pustolovni karakter.

Prve tri razine dostupne su s četiri inačice naplataka: dvije 16-inčne (Extreme i Adventure) te dvije 17-inčne (Emotion i Explore).

  • Nepomični stakleni krov

Od treće razine opreme, Captur je dostupan i s nepomičnim staklenim krovom koji u unutrašnjost propušta još više svjetlosti. Ovaj je krov dostupan samo u kombinaciji s dvobojnom karoserijom.

Pozivamo vas da 7. ožujka u 12:15 posjetite Renaultov izložbeni prostor na Ženevskom salonu automobila gdje ćemo otkriti više detalja o novom Capturu.

Vaše mišljenje nam je važno. Jest li već ocjenili naše novosti?


1 Zvjezdica2 Zvjezdice3 Zvjezdice4 Zvjezdice5 Zvjezdica (9 ocjena, prosječno: 4.22 out of 5)
Loading...