Wings for Life World Run: hrvatska ekipa Passion4Life peta najbolja u svijetu!

Društvo Renault Nissan Hrvatska d.o.o. i drugu je godinu zaredom bilo ponosni partner hrvatskog dijela dobrotvorne utrke Wings for Life World Run, koja se trči diljem svijeta.  Za svaki kilometar koji su pretrčali članovi ekipe „Passion4Life Renault Hrvatska”, Renault će donirati dodatnih pet kuna za istraživanja čiji je cilj pronaći lijek za ozljede kralježnice. Motivacija je bila fenomenalna pa se hrvatska ekipa Passion4Life po pretrčanim kilometrima našla među pet najboljih u svijetu!

FB_WFL

U nedjelju, 7. svibnja, na 25 dionica u 33 zemlje na šest kontinenata trčala se ovogodišnja, četvrta utrka Wings for Life World Run. Više od 155 000 prijavljenih trkača svojim je sudjelovanjem prikupilo sredstva za neprofitnu zakladu Wings for Life koja financira istraživanja liječenja ozljeda kralježnice.

U Hrvatskoj se na zadarskoj rivi okupilo više od 6.600 trkača koji su točno u 13:00 protrčali ispred pratećeg vozila, Renaulta Kadjar. Njegova je uloga pomične ciljne crte koja pretjecanjem trkača isključuje iz utrke i tako predstavlja jedinstven izazov ove utrke. Na startu je vozilo aktiviralo čipove u startnim brojevima trkača, a nakon 30 minuta Renault Kadjar počeo ih je loviti početnom brzinom od 15 km/h i zatim ubrzavao u redovitim intervalima dok nije prestigao i posljednjeg trkača.

U Zadru su trčali i stari i mladi, profesionalni trkači, vikend-rekreativci, pa i oni koji su za plemeniti cilj tenisice za trčanje obuli prvi puta. Među njima su se našla i 392 motivirana i nasmijana trkača Renaultove ekipe „Passion4Life Renault Hrvatska”. Svjesni da će svakim pretrčanim kilometrom plemenitom cilju pridonijeti s dodatnih pet kuna, svi su odreda nadmašili same sebe te ukupno pretrčali nevjerojatnih 5.202,33 kilometara i tako skupili dodatnih 26.011,65 kuna Da je riječ o iznimnom uspjehu Hrvatske svjedoči i činjenica da je skupina „Passion4life Renault Hrvatska” bila najveća ne samo u Hrvatskoj, već i četvrta najveća skupina aktivnih trkača na svijetu, a k tome i peta najuspješnija skupina na svijetu po ukupnom broju pretrčanih kilometara!

Renault zahvaljuje svim strastvenim trkačima ne samo za pretrčane kilometre, već i za prekrasnu atmosferu zbog koje se nedjelja činila poput pravog praznika. Stoga svim trkačima kažemo do viđenja do utrke sljedeće godine!

Vaše mišljenje nam je važno. Jest li već ocjenili naše novosti?


1 Zvjezdica2 Zvjezdice3 Zvjezdice4 Zvjezdice5 Zvjezdica (Bez ocjena)
Loading...