Renault TRAFIC SpaceClass na crvenom tepihu filmskog festivala u Cannesu

Renaultova ponuda bogatija je za TRAFIC SpaceClass, prestižni kombi za prijevoz putnika za poslovnu i privatnu uporabu.

TRAFIC SpaceClass omogućuje prijevoz do devet osoba uz maksimalnu udobnost i prostranost.

Renault TRAFIC SpaceClass svoje će vatreno krštenje imati u ulozi vozila za prijevoz gostiju ovogodišnjeg filmskog festivala u Cannesu.

Renault_91046_global_en

Cannes, Francuska – Na ovogodišnjem, 70. filmskom festivalu u Cannesu, premijerno će biti prikazan i jedan automobil, TRAFIC SpaceClass.

Renault Traficom SpaceClass kreće u osvajanje tržišta luksuznih kombija za prijevoz putnika. Ime TRAFIC SpaceClass nagovještaj je prostranosti i udobnosti.

“TRAFIC SpaceClass potpuno je nov proizvod, osmišljen u skladu s potrebama kupaca koji žele najbolju kombinaciju ugodnosti i udobnosti na tržištu. Za debitantski nastup ovog vozila odabrali smo festival u Cannesu jer želimo pokazati da je taj prestižni kombi posebno prikladan za prijevoz poznatih osoba i poslovnih ljudi, primjerice do aerodroma,” izjavio je Ashwani Gupta, direktor odjela za gospodarska vozila Alijanse Renault-Nissan.

Ovisno o izvedbi TRAFIC SpaceClass može primiti do devet putnika koji će uživati u najvišoj razini prostranosti i udobnosti na tržištu. Prilagodljivost sjedala u drugom i trećem redu koja su postavljena u vodilice omogućuje više od 50 različitih konfiguracija, što je jedinstveno u segmentu. Svaki putnik može uživati u diskretnoj udobnosti zahvaljujući dodatno zatamnjenim stražnjim staklima, posebno prilagođenom klima-uređaju, diodnim svjetlima za čitanje i ekskluzivnim kožnatim sjedalima (ovisno o inačici).

Zahvaljujući sjedalima koja se okreću i središnjem stoliću s brojnim pretincima za odlaganje koji se može izvaditi, TRAFIC SpaceClass s paketom Signature može se pretvoriti u „dnevni boravak na kotačima”. U svim inačicama 220 V i USB-utičnice omogućuju punjenje računala i drugih elektroničkih uređaja.

Armaturna ploča odlikuje se nizom praktičnih i prestižnih detalja, među kojima su i kožom presvučen upravljač, brojni pretinci za odlaganje te kromirani ili mat crni ukrasni umetci. Središnji 7-inčni zaslon omogućuje upravljanje navigacijskim uređajem MEDIANAV Evolution ili R-Link Evolution s funkcijom Android Auto te prikazuje sliku s kamere za vožnju unatrag (ovisno o inačici).

Izvana je TRAFIC SpaceClass prepoznatljiv već na prvi pogled zahvaljujući prednjem svjetlosnom potpisu, kromiranoj masci, lakiranim odbojnicima, oznakama SpaceClass na prednjim blatobranima, ekskluzivnoj metalik tamnosivoj boji karoserije (siva Comète), brojnim mat crnim elementima i brušenim 17-inčnim naplatcima (ovisno o inačici).

TRAFIC SpaceClass cilja na profesionalne kupce kojima je iznimno važna svih putnika, neovisno o trajanju putovanja. TRAFIC SpaceClass posebno će odgovarati poduzećima i hotelima koji upotrebljavaju kombije za prijevoz putnika iz zračnih luka, odnosno sa željezničkih kolodvora ili natrag do njih. Taj kombi visoke klase namijenjen je i onima koji se profesionalno bave prijevozom osoba, primjerice taksistima ili samostalnim vozačima. TRAFIC SpaceClass privući će i privatne kupce kao što su obitelji kojima je potreban velik i prilagodljiv prostor za putnike.

TRAFIC SpaceClass na europska tržišta stiže ujesen 2017.

Vaše mišljenje nam je važno. Jest li već ocjenili naše novosti?


1 Zvjezdica2 Zvjezdice3 Zvjezdice4 Zvjezdice5 Zvjezdica (Bez ocjena)
Loading...