RENAULT SYMBIOZ: vizija budućnosti mobilnosti

  • Konceptni automobil koji odražava Renaultovu viziju autonomne, električne i umrežene mobilnosti budućnosti
  • RENAULT SYMBIOZ bit će predstavljen na konferenciji za medije na Frankfurtskom salonu automobila 2017., u utorak, 12. rujna u 9:50 ujutro.
  • Renault nastavlja s inovativnim pristupom dizajnu.

2017 - Concept-car Renault SYMBIOZ

Pariz, 4. rujna 2017. – RENAULT SYMBIOZ, inovativni koncept koji će biti predstavljen 12. rujna na Frankfurtskom salonu automobila, predstavlja Renaultovu viziju budućnosti mobilnosti do 2030. Ovaj novi koncept odražava buduća očekivanja kupaca u pogledu mobilnosti i životnog stila, kao i u pogledu izazova zaštite okoliša i gradske vožnje koji ih očekuju. Renault ovim konceptom također može istražiti autonomnu, električnu, umreženu mobilnost budućnosti.

Ime RENAULT SYMBIOZ izvedeno je od ‘sumbiōsis’, starogrčke riječi za „suživot.“ Renault je uvjeren kako će automobili budućnosti, utjelovljeni u njegovom najnovijem konceptnom automobilu, funkcionirati u skladu i u trajnoj interakciji s okolinom, cestovnom mrežom i digitalnim životnim stilom njihovih putnika. Slovo Z u SYMBIOZ se referira na potpuno električnu Z.E. tehnologiju napajanja vozila.

Renault vas poziva na Frankfurtski salon automobila 2017.,kako biste saznali više o njegovim predviđanjima budućnosti automobilskog ekosustava. Na salonu će Thierry Bolloré, direktor Renaultova odjela za konkurentnost, i Laurens van den Acker, viši potpredsjednik odjela za dizajn, predstaviti RENAULT SYMBIOZ na konferenciji za medije u Renaultovom izložbenom prostoru u paviljonu 8 u utorak, 12. rujna, u 9:50 ujutro.

Vaše mišljenje nam je važno. Jest li već ocjenili naše novosti?


1 Zvjezdica2 Zvjezdice3 Zvjezdice4 Zvjezdice5 Zvjezdica (1 ocjena, prosječno: 5.00 out of 5)
Loading...