Renault pokreće novi prodajni program Renault SELECTION

Renault SELECTION je korisno rješenje za kupce koji žele kupiti, prodati ili zamijeniti provjerene rabljene automobile svih marki.


Tvrtka Renault Nissan Hrvatska najavila je pokretanje nove pod-marke Renault SELECTION za prodaju rabljenih vozila otvaranjem najsuvremenijeg prodajnog centra u Poreču, u sklopu prodajno-servisnog salona Auto Centar Poreč, na adresi Mate Vlašića 24.

Renault SELECTION je marka rabljenih vozila koja predstavlja transparentno i pouzdano rješenje za kupce koji žele kupiti, prodati ili zamijeniti provjerene rabljene automobile svih marki uz najbolje uvjete plaćanja, osiguranja, jamstva i pomoći na cesti. Ovim poslovnim potezom Renault također namjerava pridobiti i kupce koji žele zamijeniti rabljeno vozilo bilo koje marke za posve novo Renaultovo ili Dacijino vozilo.

Na razvijenim svjetskim tržištima, tržište rabljenih vozila i do tri je puta veće od tržišta novih vozila. I u Hrvatskoj tržište rabljenim automobilima proteklih godina stalno raste jer, unatoč porastu prodaje novih vozila, brojni kupci koji nisu spremni na kupnju novog vozila, imaju potrebu za zamjenom svojih starih vozila pa se okreću rabljenima. Naš je cilj putem marke Renault SELECTION ispuniti zahtjeve upravo onih kupaca koji traže pouzdano rješenje za bezbrižnu prodaju svojih automobila, sigurnu i pouzdanu kupnju provjerenog rabljenog vozila bilo koje marke ili pak kupnju novog vozila marki Renault ili Dacia.

Do danas je uvođenje programa Renault SELECTION započeto u 40 zemalja diljem svijeta. Do 2020. godine Renault planira proširiti mrežu centara rabljenih vozila prema Renault SELECTION standardima na 65 zemalja, odnosno na sva tržišta na kojima danas postoji prodaja novih vozila. Osim u Poreču, Renault SELECTION centri u Europi izgrađeni su za sada još samo u Madridu i Rimu. U

Hrvatskoj se planira do kraja 2019. godine otvaranje još 23 centra, dok će ih u Europi biti oko tri stotine.

Ponuda rabljenih vozila iz dvadesetak najvećih hrvatskih prodajnih salona dostupna je i na službenim Renaultovim stranicama (www.renault.hr odnosno www.rabljenavozila.renault.hr), a kroz mjesec dana bit će pokrenuta i posebna internetska platforma na kojoj će kupci moći dobiti procjenu otkupne vrijednosti svojeg starog vozila.

 

PROČITAJTE VIŠE >

 

Vaše mišljenje nam je važno. Jest li već ocjenili naše novosti?


1 Zvjezdica2 Zvjezdice3 Zvjezdice4 Zvjezdice5 Zvjezdica (Bez ocjena)
Loading...