Renault Talisman dobiva najsportskiju i najsnažniju inačicu, ograničenu seriju S-Edition

Renault Talisman dobiva najsportskiju i najsnažniju inačicu, ograničenu seriju S-Edition

  • Ponuda Renaulta TALISMAN obogaćena je ekskluzivnom sportskom inačicom S-Edition koju pokreće novi benzinski motor 1.8 TCe s 225 KS.
  • Sportska unutrašnjost s crnim ukrasnim umetcima, crvenim šavovima i naglaskom na udobnost.
  • Sustav 4Control, elektronički nadzor rada amortizera i novi 19-inčni naplatci dio su serijske opreme.
  • Dostupan u Europi od rujna 2018.

2018 - Renault TALISMAN S-EDITION

Zahvaljujući profinjenom, elegantnom dizajnu, uglađenim i dinamičnim voznim osobinama, udobnoj unutrašnjosti i vrhunskim performansama, TALISMAN je u kratkom roku postao jedan od najpopularnijih automobila za dulja putovanja. Ove se godine vraća pod svjetla reflektora Ženevskog salona automobila u izvedbi S-Edition, ograničenoj seriji naglašenog sportskog karaktera.

Nastao na temelju bogato opremljene inačice Intens (paket sustava za pomoć u vožnji, sustav Visio, sustav Multi-Sense, masažna sjedala itd.), Talisman S-Edition spaja sportski dizajn s ekskluzivnom opremom koja uključuje sustav 4Control i elektronički nadzirane amortizere za nevjerojatno udobna putovanja.

Elegantan ekskluzivni vanjski izgled inačice S-Edition upotpunjen je 19-inčnim crnim naplatcima Alizarine i, za više privatnosti, dodatno zatamnjenim stražnjim staklima. Krase ga i Full LED prednja svjetla Pure Vision, ugravirani kromirani bočni pragovi, oznake S-Edition na blatobranima i kućišta retrovizora crne boje Etoilé koji dodatno ističu njegovu profinjenost.

Unutrašnjost Talismana S-Edition ostala je elegantna unatoč izrazito sportskoj opremi kao što su crne kožnate presvlake s crvenim šavovima na sjedalima i armaturnoj ploči (plus usklađeni kožnati upravljač, ručica mjenjača i obloge vrata), sivo-crveni tepisi s uvezanim logotipom S-Edition, aluminijske papučice i drugi aluminijski umetci. Crni strop donosi podiže sportski dojam na višu razinu. Talisman S-Edition dolazi s istom prostranom unutrašnjošću, inovativnom tehnologijom i završnom obradom vrhunske kvalitete kojima duguje svoj ugled.

Dostupan s bogatom ponudom dizelskih motora, Talisman se sada može naručiti i s novim benzinskim motorom TCe 225 u kombinaciji sa 7-stupanjskim automatskim mjenjačem EDC. Novi motor donosi više vozačkog užitka zahvaljujući snažnim ubrzanjima koje mu omogućuju 225 KS (165 kW) i 300 Nm okretnog momenta.

Prodaja Talismana S-Edition u Europi počinje u rujnu 2018., a ovisno o tržištu bit će dostupan i s drugim motorima. Cijene će biti objavljene naknadno. Izvedbu Grandtour moći ćete pogledati na Ženevskom salonu automobila do 18. rujna 2018.

„Izvedba S-Edition odgovor je na zahtjev kupaca koji su tražili sportsku izvedbu Talismana. Novi 1,8-litreni motor snage 225 KS spaja snagu i uglađenost i pruža još više vozačkog užitka,” izjavila je Sandra Gomez, voditeljica programa D-segmenta.

Vaše mišljenje nam je važno. Jest li već ocjenili naše novosti?


1 Zvjezdica2 Zvjezdice3 Zvjezdice4 Zvjezdice5 Zvjezdica (7 ocjena, prosječno: 4.29 out of 5)
Loading...