Ženevski salon automobila 2018.: Renault predstavlja novi koncept gradske mobilnosti i novu generaciju motora za obnovljenu paletu modela

  • Svjetska premijera koncepta Renault EZ-GO otkriva nove mogućnosti dijeljene gradske mobilnosti.
  • Novi motor R110 za Renault ZOE za 2018., najprodavanije električno vozilo u Europi
  • Novi benzinski motor 1.3 Energy TCe dolazi u modele Captur i Scenic
  • Talisman dobiva novo ruho u inačici S-edition pokretanoj motorom Energy TCe 225

R-DAM_902704

Ženevski salon automobila, 6. ožujka 2018. – Renault nastavlja proslavu 120. godišnjice olakšavanja života svojim kupcima na Ženevskom salonu automobila, na kojem će naglasak biti na užitak u vožnji i novim motorima za modele ZOE, Captur, Scenic i Talisman.

Renault će u utorak, 6. ožujka u 9:00, na svojem izložbenom prostoru u Paviljonu 4 održati novinarsku konferenciju u sklopu koje će premijerno predstaviti svoj konceptni automobil za gradsku mobilnost EZ-GO. Konferenciju možete pratiti i na stranici www.group.renault.com.
 

ZOE za 2018. i njegov novi motor R110

Model ZOE za 2018., najprodavanije električno vozilo u Europi, pokreće motor R110, novi motor snage 80 kW koji razvija veću snagu i donosi više užitka u vožnji. R110 razvija 12 kW više od prethodnika uz iste dimenzije i istu masu kao i njegov prethodnik, motor R90. To vozaču omogućuje snažnija ubrzanja na autocestama. Automobil je sad dvije sekunde brži od 80 do 120 km/h.

ZOE za 2018. dolazi i s novim rješenjima povezivanja zahvaljujući kompatibilnosti s aplikacijom Android Auto te novom ekskluzivnom tamnom metalik bojom karoserije: ljubičastom Blueberry.
 

Novi benzinski motor 1.3 Energy TCe

Renault predstavlja svoj novi 1,3-litreni motor Energy TCe koji pokreće Renault Scenic i Renault Captur.  Taj motor nove generacije Alijansa je razvila u suradnji sa svojim partnerom Daimlerom. Ispunjava najviše zahtjeve u pogledu kvalitete i nudi širi raspon snage od prethodnog motora TCe, više okretnog momenta (posebno pri nižim brzinama), niže emisije CO2 i manju potrošnju goriva.
 

Talisman S-Edition

Ponuda modela Talisman obogaćena je novom izvedbom S-Edition, ekskluzivnim, sportskim modelom u koji se po prvi puta ugrađuje novi 1,8-litreni benzinski motor TCe 225. Krasi ga sportska unutrašnjost crne boje s crvenim kontrastnim šavovima, a opremljen je i najsuvremenijom serijskom opremom koja uključuje sustav 4Control, elektronički nadzor rada amortizera i 19-inčne aluminijske naplatke. Talisman S-Edition u Europi će biti dostupan od rujna 2018.

Vaše mišljenje nam je važno. Jest li već ocjenili naše novosti?


1 Zvjezdica2 Zvjezdice3 Zvjezdice4 Zvjezdice5 Zvjezdica (2 ocjena, prosječno: 5.00 out of 5)
Loading...