Jednostavna i besplatna procjena vrijednosti rabljenog vozila

Zamjena starog vozila za novo mnogima predstavlja stresan izazov već pri prvom koraku – procjeni vrijednosti starog vozila. Renault zato uvodi uslugu jednostavne i besplatne procjene vrijednosti rabljenih vozila bilo koje marke.

Screenshot 2018-05-04 09.20.31

Renault je na internetskoj adresi www.procjena.renault.hr pokrenuo alat za jednostavno dobivanje procjene vrijednosti rabljenog automobila, koja je temelj za odluku kupca o zamjeni vozila za novo.

Usluga procjene razvijena je u cilju osmišljanja internetskog alata s pomoću kojeg baš svaki vlasnik vozila bez poteškoća može dobiti procjenu vrijednosti svojeg vozila. U jednostavan obrazac na adresi www.procjena.renault.hr uz uobičajene podatke o vozilu i njegovoj starosti putem intuitivnog grafičkog sučelja korisnik može zabilježiti i mjesta eventualnih oštećenja karoserije. Nakon predaje obrasca, korisnik dobiva ponudu na svoju adresu e-pošte, putem koje će se s njim povezati i Renaultov prodajni savjetnik s kojim se vlasnik može dogovoriti za termin detaljnijeg pregleda vozila u svrhu izrade točne procjene vrijednosti rabljenog vozila. Otkup rabljenog vozila nije uvjetovan kupnjom novoga. Prodavatelj rabljenog vozila u svakom slučaju ima mogućnost prilikom procjene vrijednosti svojeg vozila zatražiti i ponudu za kupnju potpuno novog automobila marke Renault odnosno Dacia, ili za kupnju nekog od rabljenih vozila bilo koje marke iz programa Renault Selection.

Više informacija na internetskoj stranici: www.procjena.renault.hr

Vaše mišljenje nam je važno. Jest li već ocjenili naše novosti?


1 Zvjezdica2 Zvjezdice3 Zvjezdice4 Zvjezdice5 Zvjezdica (1 ocjena, prosječno: 5.00 out of 5)
Loading...