Obnovljeni KADJAR: nova razina privlačnog dizajna i udobnosti

Renault Kadjar jedna je od ikona segmenta kompaktnih SUV-ova. Od predstavljanja 2015. svojim tekućim linijama, dinamičnim voznim osobinama i udobnošću privlači široku bazu kupaca, kojima je isporučeno više od 450.000 primjeraka. Pritom je iskoristio iskustvo Nissana u proizvodnji pogona na sve kotače te se istaknuo terenskim sposobnostima.

Novi Kadjar, poboljšan je u svim područjima. Pokreću ga novi, snažniji i štedljiviji benzinski i dizelski motori koji donose više užitka u vožnji.
Dizajn je dinamičniji i moderniji. Novi Kadjar zadržao je prepoznatljiva obilježja dizajna SUV-ova i pritom postao još privlačniji i još luksuzniji.

U obnovljenom Kadjaru poseban je naglasak stavljen na udobnost, kvalitetu i ergonomski dizajn. Unutrašnjost je također prerađena što svakodnevnu vožnju čini još ugodnijom.

Predstavljen 2015., Kadjar je jedan od ključnih modela u Renaultovoj paleti, automobil globalnih ambicija koji je već pronašao svoj put do više od 450.000 kupaca u pedeset zemalja. Obnovljeni Kadjar učvrstit će svoj položaj još modernijim, elegantnijim dizajnom, većom udobnošću i boljim dojmom kvalitete. Pritom će nastaviti nuditi i pogon na četiri kotača, s obzirom na to da se time izdvaja od konkurenata na tržištu.

Olivier Tschanhenz, zamjenik direktora odjela za Marketing

 

PROČITAJTE VIŠE >

Vaše mišljenje nam je važno. Jest li već ocjenili naše novosti?


1 Zvjezdica2 Zvjezdice3 Zvjezdice4 Zvjezdice5 Zvjezdica (1 ocjena, prosječno: 5.00 out of 5)
Loading...