Niz inovacija iz obitelji Renault za 2019.

Nova sezona u Renaultu na zanimljiv je način započela već sredinom siječnja, kada se na hrvatskim prometnicama pojavio obnovljeni Renault KADJAR (faza br. 2). Taj je robusni terenac privlačna izgleda svoju poziciju učvrstio još suvremenijim dizajnom, većom udobnošću i unaprijeđenom kvalitetom.

2018 - Nouveau Renault KADJAR

Kada priroda počne bujati i odjene se u prekrasne nijanse zelene, na gradskim će se prometnicama naći žuti mališan još modernijeg izgleda. Svibanj nam, dakle, donosi osvježeni Renault TWINGO koji je doživio nekoliko estetskih preinaka te dobio novu opremu i modernizirani motor.

Sredinom godine upoznat ćemo još ljepši Renault TRAFIC Passenger. Taj će putnički div od sada dolaziti s Full LED svjetlima te se oglašavati novim zvukom motora. Novi TRAFIC Passenger idealan je partner za ovogodišnji ljetni odmor jer pruža udobnost tijekom putovanja te dolazi opremljen golemim prtljažnikom. Sve to, dakako, prati i još ljepši dizajn.

2019 - Nouvelle Renault TWINGO

Kada po završetku praznika jesensko sunce obasja žuto lišće, a školske se klupe ponovno popune, za nove će pothvate biti spreman i novi Renault CLIO. Inovacije kod Renaulta CLIO predstavljaju revolucionarne promjene koje su važne i za ostatak palete vozila. Smjele preinake u njegovoj unutrašnjosti i na vanjskom dijelu nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Nema sumnje da je CLIO i ovaj put opremljen svime što je potrebno za nezaboravno iskustvo vožnje, a u to ćemo se i moći uvjeriti krajem rujna, za kada je najavljeno puštanje prvih primjeraka ovog modela na hrvatske prometnice.

Promjene očekuju i lako gospodarsko vozilo Renault MASTER. MASTER će promjene doživjeti u unutrašnjosti i na vanjskom dijelu, čime će se osigurati još udobnije iskustvo vožnje i veća praktičnost.

2019 - Renault Nouvelle CLIO

Promjene koje očekuju velike i male članove obitelji Renault neće zaobići ni privlačna moćna vozila. Atraktivni će terenci Renault ESPACE i KOLEOS krajem godine doživjeti modernizaciju zbog koje će osvojiti i najzahtjevnije kupce SUV vozila i monovolumena.

Možemo zaključiti da će nas Renault i ove godine oduševljavati još atraktivnijom ponudom.

 

Vaše mišljenje nam je važno. Jest li već ocjenili naše novosti?


1 Zvjezdica2 Zvjezdice3 Zvjezdice4 Zvjezdice5 Zvjezdica (17 ocjena, prosječno: 4.06 out of 5)
Loading...