Novi Renault CAPTUR: prepoznatljivi CAPTUR u novom ruhu

Ovaj pionir u segmentu gradskih SUV-a od svojega je predstavljanja 2013. prodan u 1,2 milijuna primjeraka. Ubrzo je postao najprodavanije vozilo u svojoj klasi u Francuskoj i u Europi.

21229587_2019_-_New_Renault_CAPTUR

Kako bi se posve novi CAPTUR istaknuo na iznimno konkurentnom tržištu, osnažen je i obnovljen njegov identitet kojemu duguje dosadašnji uspjeh. Obnovljeni CAPTUR sada krase još modernije linije SUV-a koje mu daju atletski i dinamičan izgled. I dalje prilagodljivi CAPTUR doživio je revoluciju u svojoj unutrašnjosti te postao još privlačniji zahvaljujući naprednijoj tehnologiji i većem dojmu kvalitete. Njegove su značajke i oprema dostojne modela više klase.

Tehnološke značajke novog Captura počivaju na tri stupa mobilnosti budućnosti:

  •   Elektrificirani pogon – do kraja provedbe plana grupa Renault u svojoj će ponudi nuditi 12 elektrificiranih modela. Novi CAPTUR bit će prvi Renaultov model opremljen plug-in hibridnim motorom E-TECH Plug-in, razvijenim u suradnji s Alijansom.
  • Povezanost – do kraja provedbe plana sva će vozila prisutna na Renaultovim ključnim tržištima biti povezana. Posve novi CAPTUR te napore najbolje pokazuje svojim povezanim multimedijskim sustavom i ekosustavom Renault EASY CONNECT.
  • Autonomna vožnja – do kraja provedbe plana grupa Renault na tržište će staviti 15 modela opremljenih tehnologijom za autonomnu vožnju. Posve novi CAPTUR bit će jedan od pionira na tom području. CAPTUR i CLIO učinit će sustave za pomoć u vožnji koji će dovesti i do autonomne vožnje dostupim širokom krugu kupaca.

 

PROČITAJTE VIŠE >

Vaše mišljenje nam je važno. Jest li već ocjenili naše novosti?


1 Zvjezdica2 Zvjezdice3 Zvjezdice4 Zvjezdice5 Zvjezdica (6 ocjena, prosječno: 4.17 out of 5)
Loading...