Na Frankfurtskom salonu automobila predstavljen novi Renault CAPTUR

Thierry Bolloré, glavni direktor Grupe Renault, i Laurens van den Acker, izvršni potpredsjednik odjela za dizajn, na Frankfurtskom su salonu automobila predstavili novi Renault Captur, najnoviju inačicu najprodavanijeg gradskog SUV-a, prodanog u više od 1,5 milijuna primjeraka u 90 zemalja diljem svijeta.

RENAULT CAPTUR (HJB)

Renault Captur, najprodavaniji automobil u segmentu već sedam godina, potpuno je obnovljen i sada je još sigurniji, prilagodljiviji, s više mogućnosti personalizacije i sve to u nikad privlačnijem ruhu… Sve te odlike temelj su njegovih globalnih ambicija, posebice na kineskom tržištu.

Za razvoj novog Captura kao početnu točku uzeli smo samo najbolje i najcjenjenije značajke prethodne generacije i podigli ih na višu razinu. Napravili smo revoluciju u unutrašnjosti, preoblikovali karoseriju i učinili Captur još prilagodljivijim.    Kvaliteta života u automobilu za Renault je apsolutni prioritet. Kvalitetniji, napredniji, potpuniji SUV: novi Captur je 100 % Captur, i još mnogo više.

Laurens van den Acker – Viši potpredsjednik, odjel za dizajn

Druga generacija, konstruirana na Alijansinoj novoj modularnoj platformi, odgovara na pitanja mobilnosti budućnosti i nudi najnaprednija tehnološka rješenja u pogledu:

  • povezanosti: Renault EASY CONNECT, s pratećim povezanim uslugama i novim multimedijskim sustavom EASY LINK
  • pomoći u vožnji: sustav za pomoć u vožnji autocestom i u prometnim gužvama (SAE druge razine)
  • elektrifikacije: s pogonom E-TECH Plug-in.

Od 2020. Novi Captur bit će prvi automobil u klasi dostupan s plug-in hibridnim motorom. Razvili smo jedinstven sustav prijenosa prilagođen potrebama hibridnog motora i uparili ga sa sustavom za upravljanje energijom preuzetim izravno iz Formule 1. U Renaultu nastojimo tehnologiju i inovacije učiniti dostupnima širokom krugu kupaca. To je naša priča. To je naša budućnost.

Thierry Bolloré, glavni direktor Grupe Renault

Za više informacija o novom Renaultu Captur kliknite ovdje i preuzmite komplet za medije u digitalnom formatu.

Vaše mišljenje nam je važno. Jest li već ocjenili naše novosti?


1 Zvjezdica2 Zvjezdice3 Zvjezdice4 Zvjezdice5 Zvjezdica (8 ocjena, prosječno: 4.38 out of 5)
Loading...