Obnovljeni Renault TALISMAN: više tehnologije, više elegancije

Od samog predstavljanja kupci su Talisman najviše kupovali zbog dizajna. Najnovije preinake novog Talismana dodatno ističu njegov stil i privlačnost.

New_Renault_TALISMAN_12

  • Novi sustav osvjetljenja daje odvažniji izgled
  • Obnovljena inačica INITIALE PARIS objedinjuje najnapredniju opremu koju Renault može ponuditi
  • Multimedijskim sustavom Renault EASY LINK upravlja se putem 9,3-inčnog dodirnog zaslona smještenog na armaturnoj ploči i dodatnog 10,2-inčnog zaslona na instrumentnoj ploči
  • Nova tehnologija za pomoć u vožnji Renault EASY DRIVE uključuje sustav za pomoć u vožnji autocestom i u prometnim gužvama, prednja svjetla LED MATRIX Vision i ekskluzivnu šasiju 4CONTROL s četiri upravljana kotača i prilagodljivim ovjesom
  • Nova paleta snažnih i učinkovitih motora uključuje i Blue dCi 200 EDC
  • Novi Renault Talisman na hrvatsko tržište stiže u lipnju 2020.

 

Upečatljiv vanjski dizajn

Od samog predstavljanja kupci su Talisman najviše kupovali zbog dizajna. Najnovije preinake novog Talismana dodatno ističu njegov stil i privlačnost.

Prednji kraj sad je još profinjeniji zahvaljujući kromiranim poprečnim umetcima i prednjem odbojniku drugačijeg profila. Sve inačice novog Talismana opremljene su Full LED svjetlima. Adaptivna prednja svjetla opremljena su tehnologijom LED MATRIX i dinamičkim pokazivačima smjera. Elegantan oblik istaknut je svjetlosnim potpisom u obliku slova C, prepoznatljivom obilježju Renaultovih modela.

Čist i profinjen dizajn stražnjeg kraja novog Talismana naglašen je Full LED svjetlima uokvirenima kromom i dinamičkim pokazivačima smjera. Straga smještena antena u obliku peraje morskog psa poboljšava kvalitetu multimedijskog sustava novog Talismana, a pritom mu daje sportskiji izgled.

Novi Talisman dostupan je u paleti novih, jedinstvenih boja, koje uključuju sivu Baltic, crvenu Vintage i sivu Highland. Najnovije izmjene zaokružuju novi naplatci Pierre (17”), Stellar (18”) i Sato (19”).

Kako se približava vozilu, vozača pozdravlja sekvencijalno paljenje prednjih svjetala i osvjetljenja u ručicama vrata, a dok ulazi u automobil pali se i unutarnja rasvjeta.

 

PROČITAJTE VIŠE >

OTKRIJTE NOVI RENAULT TALISMAN >

 

Vaše mišljenje nam je važno. Jest li već ocjenili naše novosti?


1 Zvjezdica2 Zvjezdice3 Zvjezdice4 Zvjezdice5 Zvjezdica (Bez ocjena)
Loading...